კიბოს ეს რეცეპტი ბრაზილიელმა მღვდელი შექმნა – 1 თვეში წამალი მთელ მსოფლიოში გავრცელდა და უამრავი ადამიანი განკურნა..

გაუზიარეთ! მეგობრებს!



ბრაზილიელა ბერმა, მამა რომანო ზანგომ შექმნა წამალი, რომელიც კიბოს კურნავს. მიუხედავად იმისა, რომ ამ წამლისთვის რეკლამა არავის გაუკეთებია სწრაფად გავრცელდა მთელს მსოფლიოში. ბერი დიდი ხანია ალოე ვერას სასრგებლო თვისებებს სწავლობს და სპეციალური წიგნიც კი გამოსცა ამის შესახებ. 

სასმელის მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:


50 გრ ნატურალური თაფლი;
35 გრ სუფთა ალოე;
6 ს/კ სპირტი, რომი, კონიაკი ან ვისკი.

პირველ რიგში, დარწმუნდით, რომ ალოეს ფოთლები კარგად გაასუფთავეთ. დაჭერით ის პატარა ნაჭრებათ, მოათავსეთ ბლენდერში, შემდეგ კი თაფლი და 
ალკოჰოლი დაუმატეთ. მანამდე ათქვიფეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას არ მიიღებთ. ჩაასხით მინის ქილაში და მაცივარში შეინახეთ. ყოველი მიღების წინ ქილა კარგად შეანჯღრიეთ. ამ სასმელის დალევის შემდეგ ოპტიმალურ დროში 
მიიღებთ სასურველ შედეგს.
მიღებული ნაზავი მინის ქილაში ჩაასხით და მაცივარში შეინახეთ. მიიღეთ 1ჩ/კ ჭამის წინ, დღეში 3-ჯერ.

ალოე ვერა- ალოე ვერას აქვს კიბოსა და სიმსივნის საწინააღმდეგო თვისებები. ხელს უშლის სიმსივნური უჯრედების ზრდასა და რეგრესს. იგი მდიდარია ვიტამინებით A, B1, B6, B12 და ვიტამინი C. ალოე ვერა დაავადებული უჯრედის ქსოვილებში ანთების საწინააღმდეგო და ანტიმიკრობულ კომპონენტებს აღადგენს. კვლევებმა ცხადყო მისი ეფექტურობა კანის დაავადებებისა და ინფექციების ( წითელა, ყბაყურა, ჰერპესი), 
კუჭ-ნაწლავის წყლულოვანი დაავადებების (კოლიტი, გასტრიტი, გაღიზიანებული 
ნაწლავის სინდრომი), პირის ღრუს ლორწოვანი გარსის ანთების (პარადონდიტი, 
პირის ღრუს კანდიდოზი, გინგივი) დროს.
თაფლი- მინერალური ნივთიერებები, რომლებიც თაფლში მარილების სახითაა 
წარმოდგენილი, ძალზედ დიდ ბიოლოგიურ როლს თამაშობენ, რადგან მათი ფერმენტებთან, ვიტამინებთან და ჰორმონებთან ურთიერთობით მიმდინარეობს ნერვული სისტემის ფუნქციონირების, ქსოვილოვანი სუნთქვისა და სისხლის წარმოქმნის პროცესები.თაფლში არის კალციუმის, მაგნიუმის, რკინისა და ფოსფორის მარილები. აღსანიშნავია, რომ თაფლში გვხვდება ყველა ის ელემენტი, რომელიც შედის ადამიანის სისხლის შემადგენლობაში. თაფლის შემადგენლობაში აგრეთვე არის ორგანული მჟავები (ვაშლის, ლიმონის, რძემჟავა, ღვინის მჟავა), რომლებიც სასიკეთოდ მოქმედებენ საჭმლის მონელებაზე, ნივთიერებათა ათვისებაზე, მადის გაუმჯობესებაზე, კუჭის 
ლორწოვანი გარსის სეკრეტორულ ფუნქციაზე.თაფლის საკვებ ღირებულებას ამაღლებს მასში შემავალი ვიტამინები: В1 (ანევრინი), В2 (რიბოფლავინი), В6 (პირიდოქსინი), Н (ბიოტინი), К (ფილოხინონი), С (ასკორბინმჟავა) და სხვ.
ალკოჰოლის- საშუალებით ინგრედიენტები დიდი ხნის განმავლობაში შეინარჩუნებენ თავის სასარგებლო თვისებებს. ასევე, იგი ხელს უწყობს მთელს ორგანიზმში ნივთიერების სწრაფად შეწოვას.

ამ საშუალების გამოყენება ნამდვილად ღირს, იგი ზედმეტ ხარჯებს აგარიდებთ და ჯანმრთელობას შეგინარჩუნებთ! 

კომენტარები 0

კომენტარები არ მოიძებნა